понеділок, 17 лютого 2025 р.

Молекулярна кухня і молекулярна фізика

Здобувачі освіти групи 2405_Кухар.Кондитер НПАЛЧО працювали завзято над проєктом «Молекулярна кухня і молекулярна фізика. Що спільного між ними?» Відповіді на актуальні питання отримали під час демонстрації виконаних робіт учнями та гри у вікторині Kahoot






Молекулярна кулінарія від користувача Bohgdan


Молекулярна кухня і фізика від користувача Valeriapetrenko01
Фізика смаку: як молекули визначають наші смакові відчуття від користувача Арсен Прощенко
Brown White Simple Modern Healthy Food Recipe Presentation від користувача Настя Яловська
The World of Poetry Education Presentation In Brown Watercolor Style від користувача Artem Kotov
Слайд 1 Фізика смаку: як молекули визначають наші смакові відчуття Автор: [Твоє ім'я] Слайд 2 Що таке смак? * Смак - це складне відчуття, яке включає в себе не тільки смакові рецептори на язиці, але й запах, текстуру та температуру їжі. * Молекули від користувача Віка Нетреба
Молекулярна кухня в бородьбі за здорове харчування . від користувача Діанн Мостіпан

Немає коментарів:

Дописати коментар